Hvad kan jeg gøre for dig?

Hvad gør jeg
Det er faktisk ganske enkelt - jeg laver dit kedelige, tidskrævende arbejde for dig. Til en overkommelig pris, oven i købet. Nej, vent - til en VIRKELIG overkommelig pris. For ikke at sige hjernedødt billigt.

Jeg har taget udgangspunkt i transskription, da det var det absolut kedeligste, jeg kunne komme i tanker om. Men det skal da ikke komme an på dét - jeg er fx også temmelig hård til at taste ting ind i regneark og opsætte grafer. Noget, der (også) står temmelig højt på de flestes kedelighedsbarometre.

Jeg har et grundlæggende kendskab til metode inden for både humaniora, samfundsvidenskab og matematik, og jeg er et af de sære væsner, der rent faktisk synes, det er interessant. Hvis du gaber bare ved tanken, kan du kontakte mig - så klarer jeg det for dig.

Hvad gør jeg ikke
Jeg hjælper dig ikke med at snyde. Hvis du er ved at skrive en opgave, og det er et krav, at du selv transskriberer, ja, så skal du selv transskribere. Snyd er bortvisningsgrund på de fleste uddannelser, så spørg din underviser/vejleder, hvis du er i tvivl.

Jeg er dygtig og omhyggelig, men det er vigtigt at understrege at jeg ikke er professionel. Af samme grund kan jeg ikke garantere et fejlfrit resultat (men hvem kan det - og holde det?!), men til gengæld kræver jeg heller ikke hele din SU som betaling. Med mindre altså du skal have transskriberet virkelig meget.